Váš košík


Som tak prázdny... :(



Nakupovať


Ak ste nevesta (alebo ženích), ktorí práve začínajú svoju cestu plánovania svadby, potom je tento príspevok pre vás.

Základné tipy a triky na plánovanie svadby

Dátum: 05.05.2021

Základné tipy a triky na plánovanie svadby

 

Samozrejme, že chcete, aby vaša svadba bola najlepším dňom v histórii času, takže každá budúca nevesta očividne pocíti obrovský tlak na to, aby bola dokonalá - ale to neznamená, že musí byť mimoriadne stresujúca. Vďaka správnym hackom a tipom na plánovanie svadby bude váš deň hladký. Sľub.

Namiesto toho, aby ste sa deň trápili tým, či sú hostia spokojní, či sa tam váš stravník dostal včas, alebo či sa vám päty zaboria do zeme a prinútia vás zakopnúť pri prechádzke uličkou, by ste mali myslieť na to, ako šťastní sú vaši život bude a že budete môcť stráviť celú noc jedením skvelého jedla, tancovaním a opekaním s rodinou a priateľmi. A s naším zhromaždením užitočných malých pochúťok sa tento sen môže absolútne stať skutočnosťou.

 

Ak ste nevesta (alebo ženích), ktorí práve začínajú svoju cestu plánovania svadby, potom je tento príspevok pre vás.

Pri plánovaní svadby sú veci, ktoré je dobré vedieť, a sú veci, ktoré by ste mali vedieť, Ak vás zaujíma tipy a triky pri plánovaní svadby, pozrite si nevyhnutné tajomstvá plánovania svadby uvedené nižšie. 

1. Hostia sú na prvom mieste.

Jedna z prvých vecí, ktorá sa pri plánovaní svadby rieši je počet hostí, od toho sa odvíja, či to bude svadba veľká ale skôr v rodinnom kruhu, oboznámte sa s približným počtom hostí , ktorých pozvete . Takto zaistíte dostatok priestoru pre svoju posádku. Spravidla platí pravidlo 2,5 štvorcových metrov na hosťa. To sa môže zdať veľa, ale nie je to tak, ak si spočítate miesto, ktoré budete potrebovať na stoly, rušných čašníkov, kapelu a tanečný parket.

2. Preskúmajte dátumy výpadku svadby.

Ak dátum vašej svadby pripadne na rovnaký deň ako obchodná konferencia, charitatívna prechádzka alebo iná udalosť, ktorá by mohla ovplyvniť dopravu a dostupnosť hotelových izieb, informujte sa o tom vopred.

 

3. Odľahčite svoj zoznam.

Najjednoduchší spôsob, ako si upraviť rozpočet na svadbu? Pamätajte, že polovica vašich výdavkov na svadbu ide na večere a stolovanie vaših hostí. Ak vás to stojí 80 eur na osobu, veľmi rýchlo si viete prepočítať celkové náklady pri nejakých zmenách.