Váš košík


Som tak prázdny... :(



Nakupovať


Ako si vybrať z našej ponuky.

Sprievodca našimi svadobnými produktami

Dátum: 26.08.2020

Výber správnej fotoknihy

Chcete poznať tajomstvo dobrého svadobného fotografa? Všetko je to prekračovaní očakávania klienta, či už servisom, ktorý mu poskytujeme, ale aj produktami, ktoré pre ňho môžeme vytvoriť.

 

 

Začnime fotkami zo zásnub

 

Väčšina profesionálnych fotografov dnes zahrnie do svadobných balíčkov aj fotografovanie zásnub. Taktiež  poskytujeme profesionálne fotografie, ktoré môžu zdieľať, tlačiť a vystavovať. Väčšina párov nevyžaduje predsvadobné profesionálne fotografie, takže zásnubné fotografie budú užitočné pri zachovávaní spomienok na veľký deň.

Fotografie sú krásne darčeky nielen pre pár, ale aj pre ostatných. Ak rodičia alebo priatelia pomáhajú so svadbou, fotografie sú perfektné a veľmi osobné poďakovanie.

 

 

Svadobné oznámenia

 

Pozvánky navodia náladu na svadbu. Formálne, klasické alebo moderné, fotografia a pozvánka by mali zodpovedať pocitom zo svadby.

Pozvánky sú zvyčajne prepracovanejšie a je do nich zahrnutých viac informácií, ako napríklad, kde bude svadobý obrad, hostina.

Fotografi môžu navrhnúť aj svoje vlastné oznámenia, ktoré zodpovedajú farbe a téme svadbe páru.

 

 

Kniha hostí

 

Svadba je udalosť, ktorá ubehne veľmi rýchlo, tak je pre pár dôležité, aby mali spomienku na hostí, ktorí sa tohto špeciálneho dňa zúčastnili.

Podpis v knihe hostí poskytuje páru náhľad do gratulácií, ktoré im venovala rodina a blízki priatelia zúčastnení na svadbe. Keď sa kniha vytvára, musíme dbať na dostatok priestoru pre podpisy a poznámky, ktoré budú hostia vpisovať ku fotkám.

 

 

Svadobná fotokniha

Ako môže pomôcť fotograf vybrať najdôležitejšie fotografie do knihy? Svadobná fotokniha obsahuje príbeh svadobného dňa. Mala by obsahovať fotky z príprav, ceremónie, svadobnej hostiny, tanca a taktiež obľúbene fotky, ktoré si vyberie pár. Kniha poskytuje náhlad na 50-60 fotiek, ktoré sa sústreďujú na to najdôležitejšie.

 

 

Svadobný obraz

 

Táto špecialita môže byť docielená dvoma spôsobmi; jeden veľký obraz, ktorý bude zdobiť stenu, alebo malá galéria s obľúbenými fotografiami. Všetko záleží na tom, čo si pár vyberie.

 

Týchto zopár nápadov je len pomôckou na kompletné zachytenie spomienok jednej etapy Vášho života. Svadby sú osobná záležitosť a vytváranie ideálnych produktov pre Vás ešte osobnejšou. S našou pomocou si na Vás šťastný deň môžete kedykoľvek spomenúť pri spoločnej šálke kávy.