Váš košík


Som tak prázdny... :(



Nakupovať


Vytvorte svojmu blízkemu fotoknihu

Čím prekvapiť?

Dátum: 30.10.2020

Svadobná fotokniha alebo k inému výročiu

Koľko Vašich spomienok stojí v škatuli v skrini? S voľným časom, ktorého teraz máme na rozdávanie môžete s našou pomocou vytvoriť vkusný domov v podobe našej ručne vyrábanej fotoknihy. Prinášame Vám zopár nápadov na vytvorenie výročnej fotoknihy, do ktorej fotky vyberiete z Vašej odloženej kolekcie. Život nám v tejto rýchlej dobe preteká pomedzi prsty a práve dnes si uvedomujeme aký je dôležitý.

 

 

  1. Výročie

Potešte svoju polovičku. Zozbierajte fotky, ktoré máte od začiatku vzťahu. Či už ide o výročie priateľstva alebo partnerského vzťahu. Zabudnuté fotky sa stanú zábavným projektom, pri ktorom si zaspomínate. Prvé stretnutie, prvý spoločný výlet alebo spoločné Vianoce. Vyberte si tie najobľúbenejšie.

 

  1. Narodeniny

Prekvapte svojho blízkeho luxusným darčekom v podobe fotoknihy. Vyberte fotografie zo spoločných zážitkov alebo mu pripomente ciele, ktoré dosiahol. Vašeho blízkeho zaskočíte krásnymi spomienkami, ktoré budu aj ideálnym doplnkom do domácnosti.

 

  1. Fotokniha pre Vaše ratolesti

Fotografie, ktoré si vystavíte doma dodajú deťom pocit bezpečia a taktiež pocit, že niekam patria. Dodajme deťom spomienky na momenty, ktoré prežili. Fotky, ktoré si vyberú môžete vložiť do fotoknihy s knižnou väzbou, ktorá má tvrdé strany. Tá si zaslúži vyložiť napríklad na poličku do detskej izby. Deti sa tak môžu tešiť zo svojich zážitkov kedykoľvek.

Ak sa budete o fotoknihy starať, deťom vydržia dlhé roky a neskôr ich budú môcť ukázať ďalším generáciám.

 

Ak by ste s vytvorením fotoknihy potrebovali pomôcť, návod nájdete tu, alebo Vám veľmi radi s Vašim projektom pomôžeme.