Váš košík


Som tak prázdny... :(



Nakupovať


Ako tráviť čas.

Spôsoby ako dovolenkovať doma

Dátum: 29.07.2020

Spôsoby dovolenkovania doma

Toto leto sa jedná o veľkých spomienkach od malých okamihov, keďže rodinná dovolenka sa môže konať priamo doma. Stále existuje spôsob, ako získať toľko potrebnú prestávku toto leto a zdieľať čas s deťmi spôsobmi, ktoré budú zábavné a nezabudnuteľné. Tu sú tri nápady na pobyt vhodný pre fotografiu.

Kempovanie na záhrade

Pozeranie hviezd, pečenie marshmallows a prebúdzanie sa zvukom vtipkovania vtákov sú veci, ktoré si vaše deti budú pamätať na svoju „kempingovú“ cestu! Zorganizujte svoj tábor ako rodinnú aktivitu a povzbudzujte deti, aby pomohli. Nezabudnite na baterky, prikrývky navyše a veľa občerstvenia. Nech je to celodenná udalosť! Gril, hranie hier, rozprávanie príbehov okolo ohniska. Nezabudnite fotografovať deň, pretože sa s najväčšou pravdepodobnosťou stane spomienkou, o ktorej celá rodina hovorí po celé roky.

Zajazdite si autom

Zoberte rodinu do svojho auta a choďte na svoje obľúbené miestne miesto. Či už je to túra v lese, osamelý rybník, alebo len jazda po prašných cestách, ktoré ste nikdy nepreskúmali, vystúpenie z domu a preč od obrazoviek a práce môže byť pre všetkých veľmi potrebným únikom. Stíšte telefóny na tichý režim, zapnite rádio alebo si zahrajte oko-špióna a vydajte sa na cestu, ktorá necestuje. Môžete si dokonca priniesť rodinného psa!

Zahrajte sa s vodou!

Zostavenie postrekovača alebo bazénu v záhrade je vždy víťazom. Hry na vode alebo na dvore poskytujú veľa zábavy. Niektoré hry, ktoré môžete hrať, sú: vodné balóny, striekacie pištole, podkovy, domáce preteky s prekážkami, preteky s prstami alebo talentové predstavenia. Deň môžete dokonca ukončiť premietaním filmu pri konzumácii pizze. Cieľom je stráviť čas spolu tvorbou spomienok zábavnými a relaxačnými spôsobmi.

Vytváranie skvelých okamihov s vašou rodinou nemusí stáť veľa peňazí alebo sa odohrávať na vzdialených miestach. Leto nie je zrušené a jednoduché okamihy, ktoré strávite ako rodina spolu relaxujú a smejú sa, sú okamihy, na ktoré si budete vždy pamätať. Pamätajte, že tieto momenty by sa mali zachovať, aby ste sa na ne mohli pozrieť po generácie. Fotoknihy sú perfektným spôsobom na pripomenutie si rodinnej dovolenky, aj keď sú tieto výlety iba na záhrade.