Váš košík


Som tak prázdny... :(



Nakupovať


Dizajn Vášho foto produktu

Postup práce pri vytvorení produktu

Dátum: 21.08.2020

Fotokniha vašich životných zážitkov

Či je to prvý rok Vášho dieťatka, Vaša letná dovolenka alebo Vaša svadba, nadizajnovať perfektný foto produkt je s našim dizajnérom jednoduché. Tento program Vás usmerní počas celého dizajnového procesu. Na výber máme taktiež niekoľko rôznych farieb a druhov obalových materiálov a typy papierov na prispôsobenie Vašej foto knihy, aby bola jedinečná ako táto skúsenosť.

 

Postup na vytvorenie Vašej fotoknihy

  1. Ako prvé si vyberáte typ a veľkosť fotoknihy z našej ponuky.

  1. Následne prechádzame na samotné dizajnovanie Vašej knihy. Stačí vybrať typ papiera, druh materiálu, zaoblenie hrán a taktiež gravírovanie, či zlatenie.

 

  1. Keď ste si obal Vašej knihy navrhli, prejdeme k uloženiu fotiek v našom dizajnéri. Môžete si vybrať z ponuky predpripravených šablón a jednoducho potiahnuť a uložiť Vaše spomienky na svoje miesto alebo môžete prevziať kontrolu a nadizajnovať si šablónu podľa seba. Výber je len na Vás. Tento nástroj taktiež zahŕňa rôzne typy písma použité pri gravírovaní alebo zlátení Vášho foto produktu.

Tip: Uploadnuť môžete aj fotky zo sociálnej siete Instagram alebo ako súbor .pdf. Taktiež môžete pridať fotky priamo z Vášho smartfónu.

 

 

Video návod na vytvorenie fotoknihy nájdete na tomto linku: https://emfotoknihy.sk/info/42-video-navod.htm